Пребарување

Производи по категорија

Производи

Денари10 900.00


Денари29 900.00


Денари21 900.00


Денари14 500.00


Денари19 900.00


Нашата Компанија

ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС .....

Ние нудиме Најниски цени,Стручни совети и  професионална услуга, располагаме со најголем избор на лагер во Република Македонија и регионот ....со повеќе од 10000 производи  ! Вие ќе бидете задоволни од нашата услуга !!!


Во моментов, нашите продавници се полни со
опрема од најреномирани компании за аудио и видео уреди и музички инструменти , и располагаме со цела палета на производи за светло и звук . Нашата понуда  секој ден се проширува со нови производи. Ние ги снабдуваме со производи најдобрите продавници низ земјата и во регионот . Ако имате некое прашање во врска со некој уред - прашајте! 

 

Најдобри цени и услуга од 5 ***** - само во ЗЕЦ Електроникс

 

ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВО РОК ОД 24 ЧАСА ИЛИ ПОМАЛКУ !!!!

(за сите нарачки примени до 14 Ч )

Најнови производи

Денари29 900.00

Денари29 900.00

Денари44 900.00

Денари15 490.00

Случаен избор

Денари38 900.00

Денари2 590.00

Денари17 900.00

Денари2 690.00

Производители
Анкета

Како ви се допага сајтот?
 
Добредојдовте на сајтот на ЗЕЦ
Насловна

                                  

 

                                           НОВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ СО СУПЕР ЦЕНА

СО ГАРАНЦИЈА ПОЗАДИ КОЈА СТОИ ФИРМА СО   20  ГОДИНИ ИСКУСТВО И

КОЈА Е СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА  

 

КУПУВАЊЕТО КАЈ НАС Е ЗАЕДНИЧКО ЗАДОВОЛСТВО 

 

 
 
 
 
 

 

 
НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО
 
 
ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ОУТЛЕТ - СЕКОЈ ДЕН - НОВИ ПРОИЗВОДИ СО ИЗВОНРЕДНИ - НИСКИ ЦЕНИ 
СЕКОЕ УТРО ИЗНЕНАДУВАЊЕ !!!
 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

    ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС е синоним за квалитет во Р.Македонија но и во Европа. Ние сме водечки дистрибутер на АУДИО / ВИДЕО и ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО и СВЕТЛО со загарантиран и висок квалитет. Сите производи се внимателно одбрани и се со најдобар квалитет.Ние сме официјални и единствени застапници за Пионеер Електроникс ( МК ,АЛ ) , ЈВЦ Електроникс (МК, АЛ, КС ), Онкио ( МК ) , ЈАМО ( МК ) , Магнат Аудиовох Гроуп (МК , АЛ , КС ) и многу други брендови .

 

ЗЕЦ Електроникс својата понуда ја нуди во следните сопствени дуќани  :

 

Скопје 1 : Трговски Центар Капиштец , 1 спрат  тел 02/3110186

Скопје 2 : Трговски Центар   ГТЦ , 1 Кат кај кино Милениум 02/3213025 

Тетово : Кај Кружниот тек спроти градскиот стадион 078/403030

Битола : Кај семафорите кај Стара Болница 078/403016

Струмица : Над малиот парк ,Ул.Боро Џони бр.1 034/330 540

 

Централен Сервис - Скопје 02/3110186

 

Рекламации и поплаки Пон. до Пет. од 10-16ч 078/403014

 

Како и во многу други овластени продавници и овластени дилери низ Македонија, Албанија и Косово 

 

Ново Одсега производите на ЗЕЦ Електроникс и во НЕПТУН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 За можни печатни грешки на нашиот сајт ЗЕЦ Електроникс однапред се извинува и не сноси никаква одговорност


 

 

 

 


Има 1970 гости и 1 член присутни
  • Michaelmoorb

Топ 10 производи

Локација / Location

Скопје 1   ТЦ Капиштец , 1спрат , локал 8 до11,13 ( кај завод за вработување)Тел 02 3 110 186  Р време 09-20ч
Скопје 2   ГТЦ , 1  кат , секција 6 , локал 485 (кај кино Милениум ) Тел 02 / 32 13 025 Р време 10-20ч
Тетово     Мирче Ацев бр 108 ( кај кружниот тек кај стадионот ) Тел 078 / 403030 Р време 10-18ч
Битола     Климент Охридски бр 28 ( кај семафорите кај стара болница ) 078 / 403016  Р време 10-18ч
Струмица Боро Џони бр 1 ( над малиот парк ) Тел 078 / 40 30 11  Р време 10-18ч
 
Финансии Р време 09-17ч    078 / 40 30 14 finance@zecelectronics.com 

Shop 1 :  Bussines Centre Kapishtec, Floor 1, lokal  9 to 11,13, Skopje tel +389 (0) 78403015

Shop 2 :  GTC - City Shopping Centre , Floor 1 , Section 6 , lokal 485 , Skopje tel +389(0) 78 403012

Shop 3 :  By The Stadion Ring ,st. Mirce Acev No 108, local 1 , Tetovo tel +389 (0) 78 403030

Shop 4 :  By the Old Hospitale traffic light ,st. Kliment Ohridki No 28, local 1  , Bitola   tel +389 (0) 78 403016

Shop 5 :  At the City Park , St. Boro Jonev  no. 1, local 1 ,Strumica  tel +389 (0) 78 403011

Shop 6 : Vanco Prke ,Stip

 

Service  Skopje  :  +389 (0)23/11 01 86   ( central service )

Service  Tetovo :  +389 (0)44/33 88 30

Service  Bitola    :  +389 (0)47/22 19 90

Service Strumica : +389(0)34/33 05 40