Пребарување

Производи по категорија

Производи

Денари5 990.00


Денари11 490.00


Денари9 900.00


Денари6 990.00


Денари1 890.00


Нашата Компанија

ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС .....

Ние нудиме Најниски цени,Стручни совети и  професионална услуга, располагаме со најголем избор на лагер во Република Македонија и регионот ....со повеќе од 10000 производи  ! Вие ќе бидете задоволни од нашата услуга !!!


Во моментов, нашите продавници се полни со
опрема од најреномирани компании за аудио и видео уреди и музички инструменти , и располагаме со цела палета на производи за светло и звук . Нашата понуда  секој ден се проширува со нови производи. Ние ги снабдуваме со производи најдобрите продавници низ земјата и во регионот . Ако имате некое прашање во врска со некој уред - прашајте! 

 

Најдобри цени и услуга од 5 ***** - само во ЗЕЦ Електроникс

 

ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВО РОК ОД 24 ЧАСА ИЛИ ПОМАЛКУ !!!!

(за сите нарачки примени до 14 Ч )

Најнови производи

Денари29 900.00

Денари29 900.00

Денари44 900.00

Денари15 490.00

Случаен избор

Денари2 590.00

Денари3 390.00

Денари2 190.00

Денари1 900.00

Производители
Анкета

Како ви се допага сајтот?
 

Вработување

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО експорт-импорт Скопје Распишува оглас за вработување на: КОМЕРЦИЈАЛИСТ Со место на вршење на работните задачи во Македонија – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: ССС; Поседување на вештини за продажба; Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност; Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer; Задолжително поседување на возачка дозвола за Б категорија; Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност. Одговорности и работни задачи: Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема во големопродажба; Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на секторот Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба; Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на сектор за големопродажба. Што нудиме? Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим; Континуирана обука и можност за напредување; Платена пробна работа во времетраење од 1 месец; Почетна основна нето плата во износ од 10000 денари со можност за остварување на дополнителен продажен бонус Работа 6 денови во неделата. Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: tehnika@europe.com, со назнака: “Оглас за комерцијалист” Огласот е активен до 11.02.2016 година

Оглас 2

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО експорт-импорт Скопје Распишува оглас за вработување на: МАГАЦИОНЕР Со место на вршење на работните задачи во Скопје – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: ССС; Поседување на вештини за магационер ; Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност; Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer; Задолжително поседување на возачка дозвола за Б категорија; Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност. Одговорности и работни задачи: Организацијана магацин и подредување на роба , припрема на роба и услужување на купувачите на големо, издавање на роба; Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на магацинот; Континуирано учење на на производите ; Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на магацинот. Што нудиме? Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим; Континуирана обука и можност за напредување; Платена пробна работа во времетраење од 1 месец; Почетна основна нето плата во износ од 10000 денари со можност за остварување на дополнителен продажен бонус Работа во 1 смена , 6 денови во неделата. Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: tehnika@europe.com, со назнака: “Оглас за магационер” Огласот е активен до 11.02.2016 година

Оглас 4

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО експорт-импорт Скопје Распишува оглас за СОРАБОТНИК ВО ГОЛЕМОПРОДАЖБА - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА Со место на вршење на работните задачи на подрачјето на Р. Македонија Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: - Желба за работа Поседување на вештини за продажба; - Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност; - Основно познавање на ексел и оутлук ; - Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност. Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на продажбата; Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на секторот. Што нудиме? Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим; Континуирана обука и можност за напредување; Процент од продажба по заслуга и пробен период вовреметраење од 2 месеци; Можност за остварување на дополнителен продажен бонус Работа кога сакате и колку сакате во неделата. Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: tehnika@europe.com, со назнака: “агент за продажба ” Огласот е активен до 11.02.2016 година

Оглас 5

Tрговско друштво за промет на големо и мало, производство и услуги ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО експорт-импорт Скопје Распишува оглас за вработување на: ПРОДАВАЧ Со место на вршење на работните задачи во Скопје – 1 позиција Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: ССС; Поседување на вештини за продажба; Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност; Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer; Задолжително поседување на возачка дозвола за Б категорија; Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност. Одговорности и работни задачи: Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема; Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон; Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба; Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон. Што нудиме? Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим; Континуирана обука и можност за напредување; Платена пробна работа во времетраење од 1 месец; Почетна основна нето плата во износ од 10000 денари со можност за остварување на дополнителен продажен бонус Работа во смени, 6 денови во неделата. Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: tehnika@europe.com, со назнака: “Оглас за продавач” Огласот е активен до 11.02.2016 година

Добредојдовте на сајтот на ЗЕЦ
Насловна

                                  

 

                                           НОВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ СО СУПЕР ЦЕНА

СО ГАРАНЦИЈА ПОЗАДИ КОЈА СТОИ ФИРМА СО   20  ГОДИНИ ИСКУСТВО И

КОЈА Е СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА  

 

КУПУВАЊЕТО КАЈ НАС Е ЗАЕДНИЧКО ЗАДОВОЛСТВО 

 

 
 
 
 
 

 

 
НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО НОВО
 
 
ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ОУТЛЕТ - СЕКОЈ ДЕН - НОВИ ПРОИЗВОДИ СО ИЗВОНРЕДНИ - НИСКИ ЦЕНИ 
СЕКОЕ УТРО ИЗНЕНАДУВАЊЕ !!!
 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

    ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС е синоним за квалитет во Р.Македонија но и во Европа. Ние сме водечки дистрибутер на АУДИО / ВИДЕО и ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО и СВЕТЛО со загарантиран и висок квалитет. Сите производи се внимателно одбрани и се со најдобар квалитет.Ние сме официјални и единствени застапници за Пионеер Електроникс ( МК ,АЛ ) , ЈВЦ Електроникс (МК, АЛ, КС ), Онкио ( МК ) , ЈАМО ( МК ) , Магнат Аудиовох Гроуп (МК , АЛ , КС ) и многу други брендови .

 

ЗЕЦ Електроникс својата понуда ја нуди во следните сопствени дуќани  :

 

Скопје 1 : Трговски Центар Капиштец , 1 спрат  тел 02/3110186

Скопје 2 : Трговски Центар   ГТЦ , 1 Кат кај кино Милениум 02/3213025 

Тетово : Кај Кружниот тек спроти градскиот стадион 078/403030

Битола : Кај семафорите кај Стара Болница 078/403016

Струмица : Над малиот парк ,Ул.Боро Џони бр.1 034/330 540

 

Централен Сервис - Скопје 02/3110186

 

Рекламации и поплаки Пон. до Пет. од 10-16ч 078/403014

 

Како и во многу други овластени продавници и овластени дилери низ Македонија, Албанија и Косово 

 

Ново Одсега производите на ЗЕЦ Електроникс и во НЕПТУН ШОП

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
  

 За можни печатни грешки на нашиот сајт ЗЕЦ Електроникс однапред се извинува и не сноси никаква одговорност


 

 

 

 


Има 470 гости присутни

Топ 10 производи

Локација / Location

Скопје 1   ТЦ Капиштец , 1спрат , локал 8 до11,13 ( кај завод за вработување)Тел 02 3 110 186  Р време 09-20ч
Скопје 2   ГТЦ , 1  кат , секција 6 , локал 485 (кај кино Милениум ) Тел 02 / 32 13 025 Р време 10-20ч
Тетово     Мирче Ацев бр 108 ( кај кружниот тек кај стадионот ) Тел 078 / 403030 Р време 10-18ч
Битола     Климент Охридски бр 28 ( кај семафорите кај стара болница ) 078 / 403016  Р време 10-18ч
Струмица Боро Џони бр 1 ( над малиот парк ) Тел 078 / 40 30 11  Р време 10-18ч
 
Финансии Р време 09-17ч    078 / 40 30 14 finance@zecelectronics.com 

Shop 1 :  Bussines Centre Kapishtec, Floor 1, lokal  9 to 11,13, Skopje tel +389 (0) 78403015

Shop 2 :  GTC - City Shopping Centre , Floor 1 , Section 6 , lokal 485 , Skopje tel +389(0) 78 403012

Shop 3 :  By The Stadion Ring ,st. Mirce Acev No 108, local 1 , Tetovo tel +389 (0) 78 403030

Shop 4 :  By the Old Hospitale traffic light ,st. Kliment Ohridki No 28, local 1  , Bitola   tel +389 (0) 78 403016

Shop 5 :  At the City Park , St. Boro Jonev  no. 1, local 1 ,Strumica  tel +389 (0) 78 403011

Shop 6 : Vanco Prke ,Stip

 

Service  Skopje  :  +389 (0)23/11 01 86   ( central service )

Service  Tetovo :  +389 (0)44/33 88 30

Service  Bitola    :  +389 (0)47/22 19 90

Service Strumica : +389(0)34/33 05 40